Kapcsolat

Monger Tamás
Tel: 0620-3937744

Horváth Klára
Tel: 0620-4399858

sugarband@sugarband.hu

Sugar Band Zenekar *** Magunkról

A Sugar Band Zenekar több évtizedes szakmai rutinnal rendelkező, képzett előadóművészekből áll.

Sugar Band Zenekar - Monger Tamás

Monger Tamás - billenytűs hangszerek, klarinét, ének

"Hat éves koromban léptem át először a dunaújvárosi zeneiskola küszöbét. Szolfézs előképző és három év trombitálás után váltottam klarinétra. Fúvószenekarral Európa sok országában volt szerencsém turnézni. A székesfehérvári OSZK studiójában Fehér Józsefnél tanultam billentyűs hangszereken játszani. Jelenleg a Gorsium Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola szórakoztató zenész tagozatán oktatom az utánpótlást. Jó kapcsolatban vagyok a számítógépekkel, foglalkozom zeneszerkesztéssel, kottagrafikával és weboldalak szerkesztésével is."

Sugar Band Zenekar - Horváth Klára

Horváth Klára - gitár, ének

"Életemet a zene, az éneklés jellemzi. Már óvodásként is a színpadon voltam, szólót énekeltem. Később iskolai rendezvényeken népdal szólistaként (Venyige), aztán a képzős évek alatt régizenészként (Juvenalis, Hortus Musicus), country zenészként (Bozont), majd hajszál híján a Kolozsvári Állami Operaházban rekedtem operaénekesként, és mivel vonzott a színház rövid ideig a Kecskeméti Katona József Színház kóristája lettem. A szórakoztató zenében 1997 óta vállalok részt, azóta minden nyári szezont végigénekeltem a Balaton, illetve a Velencei-tó partján, Tamással már tizenkét éve játszunk Agárdon a Nádas Étteremben."

Vállaljuk:

Állófogadások,
lakodalmak,
bálok, családi- és
céges rerndezvények
élőzenei
szolgáltatását.

***       rendezvények élőzenei szolgáltatása, hangosítása,       ***       zenei alapok gyártása,       ***       kottagrafikai munkák       ***